Pope Oy

Pohjarakentaminen ja pohjatyöt

Talon pohjarakentaminen ja pohjatyöt kokonaisvaltaisesti meiltä

Tarjoamme kokonaisvaltaisen paketin pohjarakentamiseen avaimet käteen -urakkana. Tilaajalle on täysin selkeää tulevan urakan sisältö, kesto sekä tehdyn työn vastuuasiat. Talon perustus määrittelevät hyvin pitkälti sen, kuinka hyvin rakennus voi ja siksi pohjatyö kannattaa teettää ammattilaisella. Kokenut tiimimme toteuttaa omakotitalojen, piharakennusten ja hallien pohjarakentamisen vankalla ammattitaidolla laadusta tinkimättä. Meiltä valmistuu keskimäärin kahden talon pohjat joka viikko.

Miten talon pohjarakentaminen ja perustukset etenevät?

Rakennettavat talot ja tontit ovat usein hyvinkin erilaisia ja siksi myös pohjarakentaminen on aina oma uniikki urakkansa, mutta pääosin pohjarakentamisen työvaiheet etenevät seuraavasti:

  • Tutustumme kohteeseen ja suunnitelmaan huolellisesti.
  • Hoidamme pohjarakentamisen kaivuutyöt ja maansiirron sujuvasti.
  • Toteutamme rakennusalueen sepelöinnin ja LVIS-linjojen toteutuksen.
  • Tiivistämme sepelin kerroksittain ja merkitsemme rakennuksen kulmat.
  • Seuraavaksi teemme anturavalun, sokkelin sisätäytön, seinänvierustan ympäri täytön ja routaeristyksen jne.
  • Myös salaojat kannattaa kaivattaa kuntoon talon perustuksen yhteydessä.
  • Urakka valmistuu sovitussa aikataulussa.

Vinkki!

Salaojien toimintakunto kannattaa tarkistaa säännöllisesti, näin vältytään ikäviltä yllätyksiltä perustuksissa tai rakenteissa.

Maanrakennus, perustustyöt ja kunnallistekniikka - kaikki pohjarakentamiseen meiltä

Pope Oy tarjoaa kokonaisurakkana pohjarakentamista Rauman, Satakunnan ja Pirkanmaan alueella. Ammattitaitoinen tiimimme takaa sen, että talojen pohjatyöt suoritetaan aina asianmukaisilla työkoneilla turvallisesti ja korkeatasoisesti, jokaiselle tontille parhaalla mahdollisella tavalla toteutettuna. Meiltä saat asiantuntevaa pohjarakentamista: salaojista perustuksiin routaeristyksiä unohtamatta uudis- ja remonttikohteissa.

Scroll to Top