Pope Oy

Muut maanrakennuspalvelut ja jätevesijärjestelmät

Jätevesijärjestelmien asennus ja myynti

Teemme suunnitelmien mukaiset jätevesijärjestelmien asennukset vankalla ammattitaidolla Raumalla, Satakunnassa ja Pirkanmaalla.

  • jätevesijärjestelmät haja-asutusalueelle
  • imeytys- / suodatusjärjestelmät
  • pienpuhdistamot

Mikäli tilaajalla ei ole vielä suunnitelmia jätevesijärjestelmästä, autamme siinä yhteistyökumppaneidemme kanssa mielellämme. Pope Oy:n kautta saatte laadukkaat jätevesijärjestelmät avaimet käteen -periaatteella.

Vinkki!

Kiinteistön omistajan vastuulla on tehdä selvitys jätevesijärjestelmästä, joka säilytetään kiinteistöllä ja esitetään pyydettäessä viranomaiselle.

Maanrakennusvaiheen putkityöt sekä vesi- ja viemärijärjestelmät

Toteutamme pientalokohteissa maanrakennukseen liittyvät putkityöt ja viemäröinnit. Sopimuksen mukaan hankimme myös kaikki tarvikkeet kustannustehokkaasti ja vaivattomasti, jolloin vältytään emm. väärien tai puuttuvien osien aiheuttamasta työn pitkittymisestä tai odottelusta.

Lisäksi ammattitaitoinen henkilöstömme toteuttaa putkityöt kunnallistekniikan hankkeissa kuten vesihuollossa. Meillä on jo vuosien kokemus erilaisten vesi- ja viemäritöiden laadukkaasta toteutuksesta.

Tutustu lisää Biolanin Ekomestareihin.

Pihatöitä ja kaivuutöitä

Palvelemme asiakkaita monipuolisesti maanrakennusprojekteissa sekä toteutamme erilaisia omakotitalojen piha- ja kaivuutöitä. Meiltä hoituu muun muassa kattavasti kaikki piharakentamisesta, hulevesijärjestelmiin ja maansiirtotöihin. Ota yhteyttä ja autamme mielellämme.

Scroll to Top